Funktioner – MyScore Mobile

MyScore – Mobile

Allt du behöver på fältet

MyScore Mobile är en komplett app för samtliga funktioner som finns i MyScore Cloud.

MyScore Mobile är byggd för både smartphones och surfplattor och vår iPhone/iPad app ger dig ett komplett fältverktyg oavsett om du utför kvalitetskontroller, hanterar avvikelser, kundärenden, närvaro eller andra MyScore Cloud funktioner. 

Allt du använder MyScore Mobile till synkroniseras med MyScore Cloud. Med MyScore Mobile behöver du aldrig vänta på informationen – den finns där hela tiden.

MyScore Mobile – det kompletta fältverktyg

MyScore Mobile – det kompletta fältverktyget

Allt administreras självklart på datorn men sedan gör du allt jobb på fältet med appen MyScore Mobile – Enkelt, snabbt och driftsäkert.

MyScore Mobile direktsynkas med MyScore Cloud, du behöver inte vänta.

MyScore Mobile speglar hela MyScore Cloud vilket gör att du kommer att upptäcka att MyScore Mobile väldigt enkel att arbeta i och fullspäckad med verktyg. Arbete i din smartphone eller surfplatta (iOS) eller direkt i din webbläsare.

MyScore Mobile – Bildhantering

Till varje funktion finns bildhanteing där du kan ta bilder, hämta bilder från ditt filsystem. Du kan rita och markera viktiga delar samt skriva kommentarer till bilderna. Bilderna sammanställs i dokumentbiblioteket i MyScore Cloud med färdiga kopplingar till alla viktiga funktioner och verktyg.

Bilderna bifogas självklart i alla kundrapporter som MyScore Cloud Business Intelligence skickar.

MyScore Mobile – Bildhantering
MyScore Mobile – mycket samlat på ett ställe

MyScore Mobile – mycket samlat på ett ställe

Vi har skapat MyScore Mobile för att du ska komma åt alla de viktiga funktionerna även ute på fältet.

Och mycket mer…

MyScore Mobile – funkar på alla enheter.

MyScore Mobile är skapat för att fungera, oavsett enhet du använder. Använd en spartphone, surfplatta eller dator – det spelar ingen roll. MyScore Mobile anpassar vyn efter vilken enhet du använder. Utan att det blir rörigt på din skärm visas de viktigaste funktionerna. Om du önskar mer detaljerad information som statistik m.m öppnar du MyScore Mobile i din surfplatta eller webbläsare på datorn.

MyScore Mobile är den perfekta plattformen vare sig du arbetar som arbetsledare eller kund och använder kundportalen.

MyScore Mobile – funkar på alla enheter.
Allt på ett ställe – MyScore Mobile

Allt på ett ställe – MyScore Mobile

I dag sköter du all administration i MyScore Desktoo som är ett datorprogram för din PC. Vi har nu förändrat precis allt. Under 2020/2021 kommer hela administrationen i MyScore Desktop att flyttas till MyScore Mobile. MyScore Mobile blir mer tillgängligt, snabbare att arbeta med och framförallt mycket enklare genom att arbeta direkt i en webbläsare och sköta hela administrationen.

Vi vill förenkla din arbetsdag och de verktyg vi erbjuder ska vara tillgängliga var du än befinner dig, inte krångla.

Håll utkick efter MySCore Mobile under hösten 2020, då blir vi 100% mobila.

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.