VAD KOSTAR MYSCORE CLOUD?

Det är alltid bra att veta vad det kostar!

BUSINESS

399 kr

PER MÅNAD/ANVÄNDARE

Cloud Server 1000 kr per månad
Startkostnad: 5000 kr,
Grundutbildning, offereras

Minst 3 användare (Kvalitetskontroll)
Ärendemodul, 990 kr per månad, fritt antal användare
SMS trafik ärenden/kundportal, 399 kr per månad
Kundportal, 399 kr per månad, fritt antal användare
Närvaromodul GPS, 990 kr per månad inkl. 25 användare
Närvaromodul QR, 990 kr per månad inkl. 25 användare
Egen SQL databas
Egen applikation
Fria uppdateringar
Fria backuper
Support via e-post/webb ingår

PREMIUM

249kr

PER MÅNAD/ANVÄNDARE

Cloud Server 1000 kr per månad
Startkostnad: 6000kr,
Grundutbildning, offereras

Minst 100 användare (Kvalitetskontroll)
Fritt antal användare (Närvaromodul GPS)
Fritt antal användare (Närvaromodul QR)
Ärendemodul, ingår
SMS trafik ärenden/kundportal ingår
Kundportal, ingår
Egen SQL databas
Egen applikation
Fria uppdateringar
Fria backuper
Support via e-post/webb ingår
Telefonsupport ingår

FAQ

Några vanliga frågor och svar.

Hur uppdaterar jag mitt paket?

Kontakta Onetoseven Cloud AB på telefon 08-452 04 91 eller [email protected] så hjälper vi dig personligen att finna en passande lösning.

När och hur betalar jag?

När du har ett avtal med Onetoseven Cloud AB sänder vi en faktura varje månad för avtalade tjänster.
Uppstart och eventuell utbildning fakturerar vi separat.

Vi skickar alla fakturor digitalt med e-faktura eller e-post. Vi sänder inga pappersfakturor.

Hur sparas min data?

Alla data sparas på servrar inom EU och all trafik är krypterad. Vi sparar dina data så länge du är kund hos Onetoseven Cloud AB. Om du avslutar ditt avtal, raderas alla dina data från våra servrar.

Hur ser Er sekretesspolicy ut?

Sekretesspolicy

Sekretesspolicyn syftar till att ge dig information hur Onetoseven Cloud Sverige AB behandlar dina personuppgifter när du använder MyScoreapps Cloud och tillhörande applikationer.

Onetoseven Cloud Sverige AB följer gällande lagstiftning för personuppgiftsskydd och arbetar kontinuerligt med att förbättra behandling och skydd av personuppgifter.

MyScoreApps Cloud är en tjänst din arbetsgivare abonnerar på och ansvarar också för hur dina personuppgifter hanteras inom och utanför organisationen.

Onetoseven Cloud Sverige AB ansvarar för att all trafik som sker från appar till MyScoreApps Cloud är krypterad och de data som sparas i databas endast är tillgängligt för din arbetsgivare. Databasen är helt isolerad från andra parter än arbetsgivaren.

  • Vi lagrar endast grundläggande uppgifter, nödvändiga för att kunna leverera tjänsten.
  • Vi använder inte dina personuppgifter till något annat syfte än för inloggning, leverans av rapporter med din registrerade e-post.
  • Vi sparar dina uppgifter endast så länge det är nödvändigt för syftet.

När du använder MyScoreApps Cloud samlar vi in följande uppgifter:

  • Namn
  • Telefon
  • E-post.

Kamera
När du tar bilder i MyScoreApps appar, lagras dessa bilder på MyScoreApps Cloud. De bilder du tar med den inbyggda kameran får endast innehålla material som kan kopplas till syftet för aktuellt arbete du utför med MyScoreApps appar. Onetoseven Cloud Sverige AB ansvarar därför inte för innehållet i bilderna. Bilderna du tar kommer inte att lagras på din enhet.

Platsinformation
MyScoreApps appar kan i vissa fall läsa av din position vid användande av platsbestämda QR koder. Denna position sparas inte i MyScoreApps Cloud eller på någon annan plats. Den endast begränsar en läsning av aktuell QR kod om du befinner dig på annan plats än där QR koden är placerad. Denna funktion är valfri och du kan närsomhelst stänga av platsinformation på din enhet.

Dina rättigheter
Enligt lag har du rättigheter när det gäller dina personuppgifter och dessa behandlas av personuppgiftsansvariga. När du använder MyScoreApps Cloud med appar är din arbetsgivare personuppgiftsansvarig. MyScoreApps Cloud riktar sig endast till företags och organisationer och när du använder MyScoreApps Cloud gör du det i tjänsten. Därför ska du kontakta din arbetsgivare om du behöver information vilka rättigheter du har avseende radering, rättelse eller invändning mot behandling av dina uppgifter.

Ändringar i vår sekretesspolicy
Onetoseven Cloud Sverige AB förbehåller sig rätten att närsomhelst, oavsett anledningen, göra ändringar och rättelser i vår sekretesspolicy.

Kontaktinformation

Har du några frågor om behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig primärt att kontakta din arbetsgivare. Vill du få mer information avseende MyScoreApps Cloud och våra appar och säkerhet ber vi dig kontakta oss på:

Onetoseven Cloud Sverige AB
Allévägen 6
18639 Vallentuna

[email protected]
08-452 04 91

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.