Om oss

Vi hjälper dig lyckas!

MyScoreapps Cloud är en del i Onetoseven som består av tre moderna företag med olika inriktningar inom IT och programutveckling.

Med MyScoreapps Cloud levererar vi molntjänster till tjänsteföretag, kommuner och organisationer för kvalitetsuppföljning.

MyScoreapps Cloud lanserades på marknaden 2012 och ägdes länge av Fairdeal Group Sverige AB. Nu har molntjänsten vuxit under åren och därför var det naturligt att skapa en ny organisation för MyScoreapps Cloud. Organisationen heter Onetoseven och består av följande bolag:

Onetoseven Cloud Sverige AB – Utvecklar och levererar molntjänsten MyScoreapps Cloud med system och appar
Onetoseven Solutions Sverige AB – Utvecklar hemsidor, Sökmotoroptimering, Serverdrift, hosting och apputveckling
Onetoseven App Development AB äger båda bolagen och säkerställer att du som kund får allra bästa hjälp.

Onetoseven Cloud Sverige AB ingår också i FDG Holding & Invest AB som äger Fairdeal Group Sverige AB. Vi tror på trygga och säkra affärer och genom en stark organisation kan du lita på att vi alltid levererar det bästa till dig.

”Vår främsta uppgift är att utveckla bra, säkra, snabba och prisvärda IT lösningar och leverera en totallösning till dig och din organisation.”

Onetoseven Cloud Sverige AB
08-452 04 91
[email protected]

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.