Hämta hem

Nedladdningar
Här hittar du våra appar & program

För att arbeta i MyScore Cloud behöver du både program för administration och appar för arbetet ute på fältet. Nedan finner du våra program & appar och hur du installerar dessa.

MyScore Mobile

MyScore Mobile är en webbapp som innehåller alla viktiga funktioner för arbetet ute på fältet.
När du abonnerar på MyScore Cloud får du en egen länk för att köra webbappen. Den ser ut på följande sätt:
https://secure.myscoreapps.com/xxx/client där ”xxx” är ditt företags unika identitet.

Om du använder iPhone eller iPad, rekommenderar vi att du använder vår iOS app för MyScore Mobile. Se avsnittet nedan.
Använder du Android är det Chrome du ska använda. Du kan med fördel när du loggat in i MyScore Mobile, välja ”Lägg till på startskärmen” så läggs MyScore Mobile till som en app i Android på ditt skrivbord. En traditionell app för Android är under utveckling.

Myscore - Mobile iOS logo

MyScore Mobile iOS

Om du vill köra MyScore Mobile som app istället för som webbapp, rekommenderar vi vår app där du dessutom kan ha flera MyScore kopplingar i en lista med olika användare. Bra om flera användare delar på en telefon eller om du har flera kopplingar till andra MyScore Cloud program. Du kanske har en kund som vill att du ska utföra kvalitetskontroller i deras MyScore Cloud. Då är det enkelt med MyScore Mobile iOS.

MyScore Mobile iOS fungerar både för iPhone och iPad.

MyScoreGPS

Ska du använda vår Närvaro funktion i MyScore Cloud för att starta och avsluta arbetspass med GPS positionering är MyScoreGPS appen perfekt för dig.

Appen är väldigt enkel att arbeta i och den finns för både iPhone och Android.
Första gången du startar appen får du förutom att ange dina inloggningsuppgifter även ange ditt unika app id som identifierar ditt företag mot våra servrar.
Precis som i MyScore Mobile iOS kan du hantera flera olika instanser av MyScore Cloud direkt i appen. Perfekt om du ska utföra arbetspass hos andra MyScore Cloud kunder än i Ert egna MyScore Cloud.

Du hämtar MyScoreGPS för iPhone genom att klicka på bilden nedan.
AppCenter

Myscore - QR Logo

MyScoreQR

Ska du använda vår Närvaro funktion i MyScore Cloud för att starta och avsluta arbetspass med krypterade QR koder är MyScoreQR appen perfekt för dig.

Appen är väldigt enkel att arbeta i och den finns för både iPhone och Android.
Första gången du startar appen får du förutom att ange dina inloggningsuppgifter även ange ditt unika app id som identifierar ditt företag mot våra servrar.

Ladda hem och installera MyScore Desktop

VIKTIG INFORMATION
Då Microsoft slutat att uppdatera Silverlight som MyScore Desktop använder har vi ersatt MysCore Desktop med MyScore Web Desktop som körs i en webbläsare på datorn eller i en Tablet typ iPad eller liknande.

När du abonnerar på MyScore Cloud får du en egen länk för att använda MyScore Web Desktop. Den ser ut på följande sätt:
https://secure.myscoreapps.com/xxx/mobile där ”xxx” är ditt företags unika identitet.

MyScore Web Desktop används för att administrera MyScore Cloud, hämta statistik & rapporter, användarhantering + mycket annat.

För att köra den utgångna versionen av MyScore Desktop (det kan du göra ett tag till) läs nedan samt nästa avsnitt där du kan hämta Silverlight.

När du abonnerar på MyScore Cloud får du en egen länk för att hämta programmet. Den ser ut på följande sätt:
https://secure.myscoreapps.com/xxx/client där ”xxx” är ditt företags unika identitet.

För att kunna installera MyScore Cloud behöver du använda Internet Explorer, ingen annan webbläsare fungerar då MyScore Cloud använder Microsoft Silverlight för att fungera och Silverlight går endast att installera med denna webbläsare. Har du inte Silverlight installerat kommer webbläsaren guida dig genom installationen. När det är klart börjar installationen av MyScore Desktop. När programmet installerats placeras en startikon på ditt skrivbord och under program. Efter installationen kommer du direkt till inloggnings skärmen. Fyll i ditt användarnamn och lösenord och börja jobba.

Silverlight

Microsoft har slutat att uppdatera Silverlight som vårt utgångna program MyScore Dekstop använder. Däremot är det fortfarande möjligt att använda MyScore Desktop ett tag till och behöver Ni Silverlight kan Ni hämta programmet här. Notera att Ni behöver Internet Explorer för att installera MyScore Desktop

Du hämtar Silverlight för PC genom att klicka på bilden ovan. Notera att filen för nedladdning är komprimerad och behöver packas upp när du hämtat filen.

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.