Funktioner > FELANMÄLAN

Felanmälan

Få koll på alla brister!

När du är ute på fältet och genomför kvalitetskontroller eller arbetsuppdrag i MyScore Närvaro QR / MyScore Närvaro GPS – eller någon annan funktion i MyScore Cloud – har du möjlighet att skicka in felanmälningar. Denna funktion ger ett stort mervärde för ditt företag och din kund.

MyScore Felanmälan - Hjälps åt!

Hjälps åt

Kanske är det inte avtalat, men att ha flera ögon öppna på exempelvis en skola är ovärdeligt. Om personal kan rapportera in trasiga saker t.ex att en toalett läcker, kan spara både till men framförallt pengar för kunden.

Få e-post vid fel

När du skapar en felanmälan skickar systemet ett protokoll direkt via e-post till de mottagare som angets i MyScore Cloud. Det sker direkt utan någon som helst fördröjning, så att kund ska få chansen att snabbast möjligt åtgärda felet.

Välj, kommentera och rita

Att göra en felanmälan i MyScore appen är superenkelt. Välj ett fel i listan eller skapa en egen, kommentera samt ta en bild. Felanmälan är nu på väg till rätt personer för åtgärd. Du kan till och med rita direkt på bilden för att specificera felet ännu tydligare visuellt.

Rapporterat och klart

Mer behöver du inte göra och det bästa är att funktionen finns tillgänglig överallt i MyScore Appen, oavsett om du utför en kvalitetskontroll eller loggar in för ett arbetspass i MyScore Närvaro. Felanmälan är ett stort mervärde för dig och din kund och vi utvecklar hela tiden ännu flera funktioner.

Funktioner

  • Du kommet åt felanmälan i flera funktioner i MyScore Appen.
  • Använd flera färdiga feltyper eller skriv egna.
  • Skriv kommentarer om felet, så kund vet vad som är fel.
  • Ta bilder.
  • Rita direkt på bilden i appen för att visuellt specificera felen visuellt.
  • Rapport skickas utan fördröjning till förinställda mottagare.
  • Ger företaget och kunderna ett stort mervärde.

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.