Funktioner – Närvaro QR

Närvaro QR

NÄRVARO PÅ RUMSNIVÅ

Behöver ni precision på rumsnivå är Närvaro QR det perfekta valet. MyScore Närvaro QR integreras med MyScore Närvaro GPS samt krypteras för att minimera fusk och manipulationer.

MyScore Närvaro QR är 100% integrerat med MyScore Cloud och din kundstruktur. Skapa ronder och få färdiga krypterade QR koder automatiskt genererade och skickade till din etikettskrivare.

MyScore Närvaro QR - Krypterad och synkroniserad

Närvaro QR – Helt offline

Du skapar ronder med start, stopp och rondmärken (QR), kartfunktioner, offline-läge och mycket låga driftkostnader med den medföljande etikettskrivaren. Närvaro QR fungerar helt och hållet offline, du behöver inte vara uppkopplad. Offline-läge möjligör arbete inomhus, i miljöer med dålig eller ingen mobil täckning.

De QR koder som skapas innehåller krypterad platsinformation, instruktioner och annan viktigt information som skall kontrolleras.

Närvaro QR med egna etiketter

Närvaro QR levereras med en medföljande etikettskrivare som du skriver ut krypterade QR koder på en specialbehandlad etikett. Etiketten är mycket svår att förstöra då den är tillverkad av ett starkt laminat. Trycket bränns in i etiketten och kan därför inte tas bort.

MyScore Närvaro QR med egna etiketter
MyScore Närvaro QR - Krypterad och synkroniserad

Krypterad och synkroniserad

Varje kod i Närvaro QR är krypterad och kan endast läsas av appen. Koden är styd av händelser, vilket betyder att användaren får upp information om plats med mera. Är koden t.ex. en startkod så startas en rond. Är det en stoppkod avslutas ronden och synkroniseras i MyScore Cloud, så fort det finns mobilmottagning igen.

Kommentarer, avvikelser och bilder

Under ett arbetspass kan du enkelt kommentera och registrera avvikelser. Tillvarje kommentar kan du publicera en bild från ditt bibliotek i telefonen. Alla kommentarer, avvikelser och bilder placeras i rapporten som skickas till de rapportmottagare som registrerats för rapporten, när ronden avslutas.

MyScore Närvaro QR - Kommentarer, avvikelser och bilder
MyScore Närvaro QR -  Viktiga dokument

Viktiga dokument

Om ditt arbetspass innehåller dokument kan du under arbetspassat öppna dessa och lösa. Det kan vara arbetsinstruktioner, ritningar och beskrivningar eller andra dokument som är viktiga för ditt arbetspass.

Rapportera och avsluta

När din rond är avslutad skickas antingen en enkel rapport eller en samlingsrapport direkt till förvalda rapportmottagare. I MyScore Cloud styr du enkelt vad som ska synkroniseras i rappoten.

Med Närvaro QR har det aldrig varit enklare för personalen att registrera närvaro ända ner på rumsnivå under arbetspasset.

MyScore Närvaro QR - Rapportera och avsluta

Är du nyfiken på myscore cloud och vill veta mer?

ÄR du intresserat och veta vad vi och MyScore Cloud kan gör för dig och din verksamhet? Fyll nedan formulär så lovar vi att kontakta dig så fort vi bara kan.